GÁBIS TAPES
English version >

Gábis Tapes Ragasztás Technika

1147 Budapest, Jávorka Ádám u 58/b
Tel: +36-1-414-0145
Fax: +36-1-410-0296
E-mail : gabis@gabis.hu

 

Termékeink építőipari felhasználásra

Felületvédő Fóliák

Különböző típusok, melyek a gyártás során felmerülő igénybevételekre lettek tervezve (pl. rozsdamentes acél, sárgaréz, műanyag, üveg és fa) továbbá, hogy a munkafolyamat végén nyom nélkül eltávolíthatóak legyenek. Bővebb ismertetőt a különböző típusokról a Felületvédő fóliák címszó alatt talál.

GT503 Táguló szalag

Megrendelhető különböző vastagságban és szélességben. A szalag az alkalmazás során beletágul a résbe így biztosítva a megfelelő hő-és hangszigetelést. Behelyezése gyors és tiszta.

GT504 Fugazsinór

Négyzet keresztmetszetű hézagkitöltő habszalag, öntapadó vagy ragasztó nélküli kivitelben, alkalmas a nagyobb rések gyors és tiszta kitöltéséhez, jó hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal.

GT523 Butyl szalag

Szürke, fekete és fehér színekben, különböző méretekben, henger profilban is. Alkalmas dilatációs hézagok kitöltésére, hő-és vízszigetelésre. Üveggyártáshoz, ablak behelyezéshez. 50 vagy 60m-es hosszban kapható 4mm-es szélességtől.

EGY- ÉS KÉTOLDALAS HABSZALAGOK

Különböző vastagságú és sűrűségű anyagok minden igénybevételre. A pontos termékekről bővebb leírást talál a Habosított szalagok címszó alatt.

GT565 VHB szalag

1 vagy 2mm vastagságú, víztiszta és színtiszta ragasztóréteg. Hívják még lamináló illetve gyanta szalagnak is. Üvegtáblák összeragasztására használható, de bárhová alkalmazható, ahol fontos szempont a magas szilárdságú, megbízható és végleges rögzítés. 33m-es hosszban és 4mm-es szélességtől kapható. Víztiszta, fehér vagy fekete színben.

GT329 Távtartó parafa

Parafa/hab párnák melyek üveg és tükör szállítás közbeni védésére szolgálnak. Mindenféle üveghez ajánljuk.

GT236 Lélegző szalag

Polikarbonát üvegház-tetők lapjainak szélére, a por beáramlásának megakadályozására és a könnyebb szellőzés elősegítésére használatos.

GT009 Alu-Poliészter szalag

Polikarbonát lemezek párazárásához ajánljuk, a GT236 párja. Kapható 10, 25 és 50m-es hosszúságban és 1000mm-ig tetszőleges szélességben.

GT3181 Aluminium szalag

Fényes, erős poliészter film egyik oldalán akrill ragasztóval, esztétikus a munkák befejezésénél.

GT447 Merevítő szalag

Nehéz, tiszta PVC-ből készül, egyik oldalán erős akrill ragasztóval bevonva. Kimondottan az ablak gyártóknak készül.

GT457 Ablaküveg javító fólia

Víztiszta 200 mikronos poliészter film egyik oldalán magas tapadású akril ragasztóval. Törött üveg vagy tükör ideiglenes javítására szolgál. Üvegjavító filmünkkel biztonságosan, gyorsan és egyszerűen lehet a törött üveget megjavítani amely igen hatékony megoldás a hagyományos eljárásokkal szemben mivel a törött üveg ezúton egyben marad, tehát kicserélése könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb.

GT 165/166 Padlójelölo szalag

Habár eredeti funkcióját tekintve a szalag padlójelölésre készült, de tapasztalataink azt mutatják, hogy egyre több építőipari partnerünk keresi és használja a zsalutáblák összeillesztéseinek leragasztására, mert így nem folyik be oda a beton és nem alakulnak ki hornyok, amit később le kellene csiszolni.

GT624 Alu-Butyl szalag

1,1.5 vagy 2mm vastagságú butyl réteggel ellátott aluminium fólia. Felhasználása az ablak beépítéseknél elterjedt. Tetszőleges szélességben kapható ,15m-es hosszban.