English version >

Gábis Tapes Ragasztás Technika

1147 Budapest, Jávorka Ádám u 58/b
Tel: +36-1-414-0145
Fax: +36-1-410-0296
E-mail : gabis@gabis.hu

 

Gábis Tapes Ragasztástechnika

A Gábis Tapes 2003 -tól működik a ragasztástechnika szakterületén. Célunk az volt, hogy megszüntessük a piacon monopol helyzetben lévő vállalkozások egyeduralmát és mindenki számára a lehető legolcsóbb áron hozzáférhetővé tegyék az éppen használt terméket.

Sajnálatos módon ennek nem mindenki örült. Főként azok a cégek nem, akiknek sértettük az érdekeit, mert rá kellett jönniük, hogy megszűnt az időszak, amikor egyeduralkodók voltak és kénytelenek voltak engedni a busás hasznukból. - Remélem, sok cégnek feltűnik ez és elgondolkodik azon, hogy eddig esetlegesen ugyanattól a cégtől dupla ennyi pénzért vásárolta meg ugyanezt a terméket, annak hatására, hogy tőlünk is árajánlatot kapott.

Mi a legkisebb partnerre is ugyanannyi figyelmet fordítunk, mint a legnagyobbra. Nekünk minden partner fontos!

Az elmúlt években próbáltuk megtalálni azt a szerkezetet, amiben a lehető leginkább a partnereink szolgálatára lehetünk, ám be kellett látnunk, hogy a "termékmenedzseres" módszer nem vezetett eredményre, ezért megfordítottuk az elképzeléseinket. Felmértük, hogy a partnereinknek arra van szüksége, hogy a problémáit azonnal megoldják, és ne kelljen még napokat, heteket arra várni, hogy egyeztessen a menedzser a felettesével. A vevőinkhez mi magunk járunk ki, így azonnali döntéseket és árakat kaphatnak tőlünk. Mindenki problémáját személyesen ismerjük és nem csak közvetítőn keresztül. Ez a rendszer azonban magában rejti azt a csapdát, hogy az iroda olykor üresen marad. Emiatt januártól minden hétköznap rendelkezésre áll az irodában ügyfélszolgálati munkatársunk, aki szívesen válaszol kérdéseikre. Mivel azonban még nem ért annyira a szakmai részhez, mint partnereink, így kérem, nézzék el neki, ha néhány esetben hozzánk irányítja Önöket.

Arra törekszünk, hogy olyan kiszolgálásban legyen része, amelyet igényel és megérdemel az első pillanattól az utolsóig. A megrendelések és az érdeklődések gyorsan kerülnek feldolgozásra, a megrendeléseket odafigyeléssel teljesítjük és szállítjuk ki miközben a minőség és a sebesség szintúgy fontos szempont marad.

Kérem, Önöket olvassák át oldalainkat és, ha bővebb felvilágosításra van szükségük, akkor keressenek minket bizalommal.

Tisztelettel:
Gábis Tapes Team